www.vakantiehuisingriekenland.com

Een huisje huren op het prachtige griekse eiland Paros.
Aan de rand van het vissersdorpje Aliki.
Waar Griekenland nog zo is zoals je ervan droomt.

Leuk traditioneel grieks huis te huur, 100 meter van de zee op het griekse eiland Paros.

Kamers:
Drie kamers, geschikt voor 1 - 4 personen. Het huis beschikt over een woonkamer met keuken, twee slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een twee-persoonsbed (uitkomend op de tuin) en 1 slaapkamer met twee een-persoonsbedden, badkamer met douche en wc. Tuin met uitzicht op zee. Er zijn twee camping-bedjes beschikbaar voor kleine kinderen onder de drie jaar/tot 20 kilo.

Verder beschikbaar:
Keukenspullen, lakens, handdoeken, CD-speler, wireless internet-verbinding (geen pc) en airconditioning/verwarming zijn aanwezig. Kleding kan worden gewassen (niet gestreken en gevouwen) tegen een geringe vergoeding.

Lokatie:
Het huisje staat op 100 meter afstand van de prachtig blauwe zee... Vlak voor de deur is een mooi strand en een lekker restaurant.Tien minuten lopen langs zee is het nog rustige vissersdorpje Aliki. Daar vind je diverse taverna’s/restaurantje’s/café’s, twee supermarkten, een boutique, schommels, een duikschool , een brommer- en autoverhuur bedrijf, en de bushalte naar ‘de stad’ Parikia. Op tien minuten lopen van het huis is ook een hotel met een sfeervol zwembad wat met nuttiging van een consumptie vrij gebruikt mag worden.

En:
Het huisje is schoon bij uw aankomst. Tijdens uw verblijf wordt er niet schoongemaakt, tenzij op verzoek, de kosten bedragen 35 euro.Eten:
Het huisje heeft een volledig uitgeruste keuken, maar u kunt ook uit eten gaan, de kosten hiervan bedragen ongeveer 15 a 20 euro per persoon, inclusief een glas wijn of bier. Verschillende restaurants hebben verse vis, vlees en een grote varieteit aan salades of dips (meze genaamd). Uit eten op zijn grieks is een tafel vol kleine hapjes bestellen en deze met iedereen delen, waardoor een maaltijd zelfs goedkoper kan worden. De griekse keuken is ook zeker geschikt voor vegetariers.Home